Lifecoaching

Zijn er terugkomende dingen in je leven waar je tegenaan loopt en waar je nu echt iets aan wilt doen? Of voel je je belemmerd om het leven te leiden dat je zou willen? Voel je je onzeker of wil je assertiever worden? Een coach kan je helpen om met een bepaalde situatie om te gaan, je anders naar deze situatie of naar jezelf te leren kijken.

Coachvragen kunnen zijn:

 • Ik zou graag positiever in het leven staan, kan ik dat leren?
 • Ik wil graag ontdekken waar ik gelukkig van word.
 • Ik kan geen nee zeggen en heb daardoor te veel hooi op mijn vork.
 • Ik vind het moeilijk om feedback te krijgen en te geven
 • Ik kom steeds in een bepaald patroon terecht en ik wil dit doorbreken. Wat kan mij helpen?
 • Ik wil graag meer zelfvertrouwen hebben en dit ook uitstralen. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
 • Waar ben ik goed in en hoe kan ik dit in zetten?
 • Ik laat vaak over mij heen lopen. Hoe word ik assertiever?
 • Hoe kan ik betere keuzes maken en beslissingen nemen?
 • Mijn werk en privéleven is uit balans, hoe krijg ik balans?
 • Hoe kan ik beter en effectiever communiceren?
 • Ik stap steeds in dezelfde valkuil. Hoe voorkom ik dit?
 • Hoe ga ik om met weerstand?
 • Spreken in vergaderingen of voor een groep.
 • Constructief denken i.p.v. piekeren

Herken je één van bovenstaande vragen of heb je een andere hulpvraag? De eerste stap was deze site te bezoeken. Als je klaar bent voor een tweede stap neem dan contact op met Crystal Clear Coaching voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Kennismaken & Intake
Tijdens het intakegesprek maken we kennis en analyseren we de coachvraag. En we onderzoeken of ik de juist coach ben voor jou. Daarna beslis jij of je de volgende stap wilt zetten om onder deskundige begeleiding het coachtraject aan te gaan.

Werkwijze
Tijdens het coachtraject gaan we jouw coachvraag verder onderzoeken en hier actief mee aan de slag. De methodes die ik gebruik zijn divers, interactief en altijd afgestemd op jou en het bereiken van jouw doelen. Ik werk graag met mensen die zich committeren aan het coachtraject en openstaan voor verandering.

De werkwaarden van Crystal Clear Coaching zijn: open en eerlijk, helder, inspirerend en gericht op jouw resultaat.

Resultaat
Aan het einde van het coachtraject kun je met zelfinzichten en handvatten zelfstandig verder.

Omgaan met verlies van een dierbare, je werk of je gezondheid

Iedereen gaat op een eigen manier om met verlies. Na verlies van een dierbare, je baan of je gezondheid kom je vaak in een rollercoaster van emoties terecht. Ongeloof, verdriet, boosheid, angst en onzekerheid wisselen zich in alle heftigheid af. Je emoties zijn onvoorspelbaar en kunnen je zomaar overvallen. Daar word je heel moe van. Omgaan met verlies is heel hard werken en ongelooflijk vermoeiend. Je kan het gevoel hebben dat je alleen staat in je verdriet. Het is waar dat je zelf deze vreselijke last helemaal alleen moet dragen. De meeste mensen ervaren rouwen dan ook als een eenzaam proces. Toch kan het verlichting geven als je hulp van anderen aanneemt. Je verhaal vertellen kan al helpen om te verwerken wat jou is overkomen. Dit kan opluchten. Veel mensen die in rouw zijn maken zich ook zorgen over of ze wel op de juiste manier rouwen. Ze willen het goed doen.

Ook kun je heel onzeker worden door een verlies, je fundering is immers onder je weggeslagen.  Je kunt ook boosheid ervaren. Het is belangrijk dat je hier uiting aan kunt geven.  Stap voor stap kun je leren weer vertrouwen te krijgen en ondanks je verdriet een gelukkig leven te leven. Je verlies kan niet weggenomen worden, maar een coach kan je wel handreikingen doen, je helpen helderheid over je zorgen te krijgen en je stress te reduceren. Met de combinatie van eigen ervaring en het inzetten van coachtechnieken kan ik je helpen je verlies te omarmen.  Zodat je op een zinvolle manier verder kun leven en als jij daar aan toe bent naast verdriet weer geluk kunt ervaren.

Aanbod

Contact

Christel van Hunnik

Kantmos 20
3994 KJ Houten
06 286 367 90
info@crystalclearcoaching.nl
Contact opnemen

Lifecoaching

Loopbaancoaching

Workshops

Op de boot

Mindfulness