Over Christel

Na jaren in diverse functies bij verschillende bedrijven in dienst te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt om als coach vanuit mijn eigen praktijk te gaan werken.  Communicatie en gedrag vond ik altijd al interessant en het werd gaandeweg mijn loopbaan steeds duidelijker dat ik wilde gaan coachen.  In de afgelopen jaren ben ik mijzelf steeds meer gaan bekwamen in het vak door het volgen van diverse coachopleidingen, veel te lezen en door praktijkervaring op te doen.

Alles viel samen toen een jaar na het overlijden van mijn jongste zoon de afdeling van mijn toenmalige werkgever werd heringericht en mijn functie kwam te vervallen.  Opeens wist ik dat ik mijn eigen ervaringen wilde transformeren naar een daad van liefde door er echt voor anderen te kunnen zijn. Dit was hét moment om verder te focussen op het coachen en een eigen praktijk te starten.

Ik vind het fantastisch als ik mensen kan helpen optimaler te functioneren op het werk en in het dagelijkse leven.  De methode waarop ik dat doe is rustig, helder, inspirerend en gericht op het resultaat van de coachee. Ik geloof in het ontwikkelen van diverse talenten in verschillende levensfases . Het is intrigerend om te zien hoe mensen hun eigen zelfredzaamheid en veerkracht ontdekken. Voor mij is ieder mens, ieder verhaal en dus ook ieder coachtraject bijzonder.

De combinatie van het op weg helpen van anderen en het continu zelf blijven ontwikkelen maakt het coachvak voor mij blijvend dynamisch, interessant en heel waardevol.

Ik geniet als anderen stralen!

Over Christel

Persoonlijk verhaal
Opleidingen en vakverenigingen

Contact

Christel van Hunnik

Kantmos 20
3994 KJ Houten
06 286 367 90
info@crystalclearcoaching.nl
Contact opnemen

Lifecoaching

Loopbaancoaching

Workshops

Op de boot

Mindfulness